Prljavci započinju turneju obljetničkim koncertom na Šalati

Prljavci započinju turneju obljetničkim koncertom na Šalati

Legendarni koncert iz ’89. ostao je zapisan u povijesti kao do tada najveće okupljanje Hrvata koje je, uz zvučnu kulisu kultnog benda, obilježilo prekretnicu u hrvatskoj povijesti i najavilo događaje koji su uslijedili

Velikim koncertom 30. svibnja Prljavci na zagrebačkoj Šalati otvaraju Pantastic turneju kojom obilježavaju 25 godina od veličanstvenog “Zabranjenog koncerta”.

Pantastic turneja će do kraja godine provesti najveći naš rock bend kroz sedam gradova i još jednom podsjetiti publiku na svu snagu i veličinu benda koji je još prije 25 godina na ondašnjem trgu Republike u Zagrebu okupio euforičnu masu od gotovo 300 tisuća posjetitelja koji su njihove pjesme pjevali u glas. Legendarni koncert iz ’89. ostao je zapisan u povijesti kao do tada najveće okupljanje Hrvata koje je, uz zvučnu kulisu kultnog benda, obilježilo prekretnicu u hrvatskoj povijesti i najavilo događaje koji su uslijedili. Ovim obljetničkim koncertom će Prljavci ujedno prikladno obilježiti i proslavu Dana grada Zagreba.

Jedan od najdugovječnijih i najpoznatijih rock sastava naših prostora i nakon gotovo 40 godina karijere i 14 albuma još uvijek privlači pažnju mnogobrojne publike pa su tako samo na prethodna tri koncerta u Zagrebu Prljavci nastupili pred više od dvjesto tisuća ljudi, a njihove pjesme još uvijek zauzimaju vrhove top ljestvica. Na ovogodišnjoj turneji svoje vjerne obožavatelje će razveseliti brojnim starim hitovima, ali i predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma.

Pantastic turneja u prvoj će fazi obići sva veća središta kontinentalne Hrvatske, a organizatori poručuju kako će posebnu pažnju posvetiti visokoj razini produkcije, što će dodatno oplemeniti ovaj glazbeni spektakl. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni