Prljavci započeli turneju spektakularnim koncertom na Šalati

Prljavci započeli turneju spektakularnim koncertom na Šalati

Hit za hitom, voljena pjesma za voljenom pjesmom, publika svih generacija koja pjeva sve pjesme i Prljavci – zaista – nikada bolji!

Vatromet i usijana atmosfera – ove subote krcata Šalata je doživjela koncert svjetskih razmjera. Prljavo kazalište započelo je svoju velika Pantastic turneja u povodu 25 godina od »zabranjenog koncerta« otvorena je glazbenim i produkcijskim spektaklom, prvim u nizu koncerata na kojem su Prljavci oduševili tisuće poklonika.

Prvi puta u gotovo četrdesetogodišnjoj karijeri Prljavo kazalište izašlo je pred svoju publiku na zagrebačkoj Šalati. Kemija na sceni i kemija u publici, od gromoglasnog zazivanja benda, do euforije kada su napokon stupili na scenu. ‘

»Dobra večer Zagrebe. Kad smo razmišljali o set listi ovog koncerta, mislili smo ‘kako početi’. I bilo je više načina, ali ipak smo odabrali ovaj, jer treba početi tamo i onako kako je sve s nama i počel«, pozdravio je Jajo tisuće vjernih fanova uz prve taktove ‘Radio Dubrave’. Hit za hitom, voljena pjesma za voljenom pjesmom, publika svih generacija koja pjeva sve pjesme i Prljavci – zaista – nikada bolji! ‘Zbogom dame, zbogom prijatelji’, taj poetični završetak spektakla, došao je prebrzo.

Savršena uvertira ovom večernjem koncertnom druženju bilo je druženje u nešto intimnijoj atmosferi – vjerni fanovi imali su ove subote u sklopu Pantastic zone na Trgu bana Jelačića priliku družiti se sa svojim Prljavcima uz fotografiranje i autograme, a uzbuđenje zbog nadolazećeg koncerta moglo se osjetiti u zraku.

Nakon i izuzetno uspješnog otvorenja u Zagrebu, Pantastic turneja kreće dalje. Prva na redu je Koprivnica u koju Prljavci stižu već 6. lipnja i u kojoj nas, po svemu sudeći, čeka još jedan vrhunski glazbeni spektakl nakon cjelodnevnih zabavnih aktivnosti i druženja na glavnom gradskom trgu. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni