Privremeno zatvaranje ulica zbog utrka tijekom vikenda

Privremeno zatvaranje ulica zbog utrka tijekom vikenda

(Ilustracije: PUZ)

U subotu i nedjelju 26. i 27. ožujka 2022. godine u organizaciji Zagrebačkog atletskog saveza, na ulicama Zagreba održat će se atletske utrke “ZAGREB 21 – 7. zagrebački proljetni polumaraton”. U subotu će to biti utrka na 5 kilometara, a u nedjelju na 21 kilometar.

Zbog toga će se u subotu od 18.30 do 19.30 sati uspostaviti privremena regulacija prometa kojom je predviđena potpuna zabrana prometa za sva vozila Ulicom Hrvatske bratske zajednice i Avenije Većeslava Holjevca (zapadni i istočni kolnik), od raskrižja s Ulicom Grada Vukovara do Avenije Dubrovnik.

U nedjelju se od 8.30 do 11.30 sati uvodi zabrana prometa za sva vozila Ulicom Hrvatske brastske zajednice i Mostom slobode (oba smjera), Avenijom Većeslava Holjevca (od Mosta Slobode do Avenije Dubrovnik) Antallovom ulicom, Cimermanovom ulicom od Antallove do starog Savskog mosta te Ulicom D. T. Gavrana (od SR Njemačke do Avenije Većeslava Holjevca).

Alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu u pravcu jug-sjever i obratno su:

– Avenija Dubrovnik – Most mladosti – Držićeva avenija,

– Avenija Dubrovnik – Jadranski most – Selska cesta – Ilica

Alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu u pravcu istok-zapad i obratno su:

– Slavonska avenija – Zagrebačka avenija – Ljubljanska avenija

– Avenija Dubrovnik od rotora Remetinec do rotora Zapruđe

Također, nakon starta utrke 27. ožujka 2022. godine u 9 sati te prilikom prolaska trkača Vukovarskom i Savskom cestom za vrijeme zabrane prometa u trajanju od najduže 30 minuta, alternativni pravci su kolnikom Avenije Dubrovnik (istok-zapad) i »zeleni valovi« u smjerovima istok i zapad. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni