Privremena regulacija prometa zbog Erdoganovog dolaska

Privremena regulacija prometa zbog Erdoganovog dolaska

(Ilustracija: PUZ)

Na području Zagreba od utorka, 6. rujna do četvrtka, 8. rujna na snazi će biti posebna regulacija prometa zbog dolaska turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdoğana u Hrvatsku.

Zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostavit će se privremena regulacija prometa i dolazit će do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz preusmjeravanje prometa.

Iz Policijske uprave zagrebačke su objavili priopćenje sa svim informacijama o posebnom režimu prometa i karte obilaznih pravaca.

»U srijedu, 7. rujna i u četvrtak, 8. rujna 2022. godine očekuje se dolazak i boravak stranog državnog izaslanstva na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na područje grada Zagreba i Velike Gorice, a slijedom čega će se zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostaviti privremena regulacija prometa kojom prilikom će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa i uz nazočnost policijskih službenika«, navodi se u objavi.

»Osim navedenog, na području užeg centra grada Zagreba će se od utorka, 6. rujna 2022. godine od 6 sati pa do četvrtka, 8. rujna 2022. godine do 22 sata uspostaviti privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop – policija“, o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo«, dodaje se.

Slijedom toga, iz PUZ-a mole građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, posebice vozače motornih vozila i pješake za razumijevanje i strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa. Pozivaju na dosljedno poštivanje svih uputa policijskih službenika, poštivanje postavljene prometne signalizacije te prometovanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti policijski službenici.

Obilazni pravci, srijeda, 7. rujna 2022. godine

Obilazni pravci, četvrtak, 8. rujna 2022. godine

(ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni