Privremena regulacija prometa – Ulica Ivana Kukuljevića i Ježdovečka

Privremena regulacija prometa – Ulica Ivana Kukuljevića i Ježdovečka

Zbog izvođenja radova na uređenju kolnika Ulice Ivana Kukuljevića (istočna strana) u zoni raskrižja s Ulicom Vladimira Nazora od subote 12. 11. 2016. godine od 04,00 sati do subote 28. 11. 2016. godine do 20,00 sati, bit će zauzet dio kolnika, dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Zbog radova u navedenom će vremenskom razdoblju biti onemogućeno prometovanje iz Ulice Vladimira Nazora u Ulicu Ivana Kukuljevića i obratno.

Obilazni pravac bit će:

Ulica Vladimira Nazora – Tuškanac – Streljačka – Mesnička – Ilica i dalje u smjeru zapad.

  ili

Ulica Vladimira Nazora – Tuškanac – Gornje Prekrižje – Pantovčak – Ivana Kukuljevića i obratno.

Za vrijeme predmetnih radova bit će onemogućeno prometovanje Britanskim trgom (istočna strana) iz smjera Ilice prema sjeveru, te će se obilazno prometovati dvosmjerno zapadnom stranom Britanskog trga.

Privremena regulacija prometa produljena je u Ježdovečkoj ulici. Zbog sanacije kolnika nakon izgradnje sabirnog kanala, Ježdovečka ulica na dijelu od raskrižja Ježdovečka/odvojak Ježdovečke do Kerestinečke ulice, u vremenu od četvrtka 10. 11. 2016. godine od 20,00 sati., do srijede 16. 11. 2016. godine do 20,00 sati, bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će:

Ježdovečka – Puškarićeva – Ventilatorska – Gospodarska – Sv. Benedikta – Gornjostupnička – Svetonedjeljska – Kerestinečka – Ježdovečka i obratno.

Iz Gradskog ureda za promet sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumjevanje. (zg-m)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni