Privremena regulacija prometa na raskrižju Degenova – Medveščak – Ribnjak

Privremena regulacija prometa na raskrižju Degenova – Medveščak – Ribnjak

Zbog rekonstrukcije zapadne tramvajske pruge na raskrižju Degenova / Medveščak / Ribnjak, u vremenu od petka 14. 10. 2016. godine od 20,00 sati do ponedjeljka 17. 10. 2016. godine do 04,00 sata, za sav promet bit će zatvorena Degenova ulica u smjeru istoka (privoz zapad – istok i privoz zapad – jug) te privoz jug – zapad (lijevo skretanje iz Ulice Ribnjak u Degenovu ulicu).

Obilazni pravci za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će:

(privoz zapad – jug): Kaptol – Zvonarnička – Ribnjak,

(privoz zapad – istok): Kaptol – Nova ves – Gupčeva zvijezda – Mirogojska,

(privoz jug – zapad): Ribnjak – Medveščak – polukružno kod Sinkovićeve ulice – Degenova.

Iz Gradskog ureda za promet sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t