Privremena regulacija prometa Ilica-Reljkovićeva, Zvonimirova, Avenija V. Holjevca…

Privremena regulacija prometa Ilica-Reljkovićeva, Zvonimirova, Avenija V. Holjevca…

Tijekom sanacije tramvajske pruge na Ilici u zoni raskrižja sa Reljkovićevom ulicom od petka 18. 03. od 18,00 sati do ponedjeljka 21. 03. 2016. do 04,00 sata bit će onemogućeno izlaz iz Reljkovićeve ulice na Ilicu (smjer jug-zapad).

Za trajanja radova na dijelu Trga Francuske republike (od Reljkovićeve do Čanićeve) promijeniti će se smjer kretanja vozila kako bi se omogućilo kretanje vozila prema Ilici.

Od subote 19. 03. od 08,00 sati pa do završetka radova zauzeti će se i jedan prometni trak na Ilici u zoni predmetnog raskrižja, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu kolnika.

Zbog postavljanja zaštitne ograde na tramvajsko stajalište na Ulici kralja Zvonimira u zoni raskrižja sa Heinzelovom ulicom (smjer istok-zapad) u subotu 19. 03. od 08,00 do 17,00 sati dio kolnika će biti zauzet, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu kolnika.

Zbog sanacije kolnika na Aveniji V. Holjevca na dijelu od Zahradnikove do Oreškovićeve ulice od petka 18. 03. od 09,00 sati do ponedjeljka 21. 03. godine do 04,00 sata mehanizacija će zauzimati dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu kolnika uz regulaciju prometa semaforskim uređajima.

Za potrebe izvođenja radova sanacije kolnika ulica Markuševečki Popovec i ulica Vidovec na dijelu od ulice Budeki do ulice Kovačići (okretište autobusa) od ponedjeljka 21. 03. od 08,00 sati do subote 26. 03. 2016. do 05,00 sati bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:

V. Ročića – Bidrovečka cesta – Vidovec – Kovačići i obratno.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Iz Gradskog ureda za promet sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni