Priveden muškarac osumnjičen za napad na Hrvoja Petrača

Priveden muškarac osumnjičen za napad na Hrvoja Petrača

Policijska uprava zagrebačka danas je objavila kako je muškarac koji se dovodi u vezu sa subotnjim napadom na Hrvoja Petrača nalazi u službenim prostorijama PUZ-a na kriminalističkom istraživanju.

Riječ je o muškarcu rođenom 1989. godine, koji se dovodi u vezu s napadom na kontroverznog poduzetnika, koji se dogodio u subotu oko 22.30 sati ispred hotela Esplanade u Mihanovićevoj ulici.

U napadu je Petrač zadobio teške tjelesne ozlijede koje nisu opasne po život. Prema pisanju nekih medija, zadobio je frakture kostiju obje noge te potres mozga nakon čega je prevezen u KBC Zagreb gdje mu je odmah ukazana liječnička pomoć. Ozlijeđeni 64-godišnji poduzetnik široj javnosti je poznat od prije nekoliko godina kao osuđenik za otmicu maloljetnog sina generala Vladimira Zagorca i krunski svjedok u takozvanoj aferi dragulji.

Voditeljica službe za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PUZ-a Marija Goatti je rekla novinarima da je policija u subotu oko 22.30 sati zaprimila informaciju o teško ozlijeđenom muškarcu i temeljem te informacije je odmah izašla na teren.

Novinarima nije željela otkriti jesu li točne informacije da je Petrača napao Vjeko Sliško, sin Marka Sliška ubijenog 2003. godine i nećak Vjeke Sliška ubijenog 2002. godine.

Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni