“Prirez plaćamo da bismo imali vodu u domovima, a ne u fontanama”

“Prirez plaćamo da bismo imali vodu u domovima, a ne u fontanama”

Davor Bernardić, predsjednik zagrebačkog SDP-a, u petak je sa suradnicima obišao gradsku četvrt Sesvete kako bi se osobno uvjerio u teške uvjete života dobrog dijela tamošnjih stanovnika. Povod obilasku bio je taj što se ove godine navršava točno deset godina od trenutka kada je gradska vlast na čelu s Milanom Bandićem Sesvećanima obećala priključke na vodu čime je »na neki način obilježena crna obljetnica jednog od mnogih neizvršenih obećanja«, ustvrdili su zagrebački SDP-ovci.

»Visoki prirez koji građani Zagreba plaćaju trebao bi biti garancija barem pristojnog standarda življenja i stanja gradske infrastrukture. Ako nije moguće iskoristiti europske fondove i na druge načine priskrbiti potreban novac, onda je u najmanju ruku nepristojno, a zapravo prema građanima neodgovorno, gradskim novcem započinjati megalomanske projekte na urbanistički i arhitektonski nedefiniranim površinama, kako to radi gospodin Bandić«, izjavio je za obilaska Davor Bernardić.

Prilikom posjeta, Bernardić i suradnici zadržali su se u razgovoru s građanima koji su mu iznijeli i druge probleme koji ih muče. Prema navodima SDP-ovaca posebno je zanimljivo to što je toj četvrti aktualna gradska vlasi obećala da će besplatno dobiti priključke na vodu. (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni