Priprema se 60. Sinjska noć

Priprema se 60. Sinjska noć

U povodu održavanja 60. Sinjske noći u Zagrebu, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Olivera Majić, sa suradnicima, primila je u Gradskoj upravi predstavnike Kluba Sinjana, predvođene potpredsjednikom Kluba Ivanom Botom.

»Kako i sam gradonačelnik Bandić uvijek ističe da je Zagreb multikulturalan i otvoren grad, na tragu toga danas smo razgovarali o nastavku suradnju sa Udrugom Sinjana«, istaknula je zamjenica Majić i dodala da Grad podržava održavanje tradicionalne Sinjske noći u Zagrebu.

Potpredsjednik Kluba Bota istaknuo je kako njihov Klub u Zagrebu djeluje pune 64 godine i da su iznimno zahvalni gradonačelniku i Gradu Zagrebu koju im pruža podršku u organiziraju njihovih aktivnosti.

U petak, 14. prosinca, u Hotelu Westin održat će se 60. po redu Sinjska noć, na kojoj će nastupati Klapa Sinj i studentska klapa Banderija, a dan poslije sudjelovat će i na adventu u Zagrebu gdje će uz klape Sinj i Banderiju nastupati i Sinjske mažoretkinje. (zagreb.hr)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t