Primitivizam: Susjedima ispod prodire voda, a on ne pušta majstore u stan

Primitivizam: Susjedima ispod prodire voda, a on ne pušta majstore u stan

(Obavijest na ulazu u zgradu / Foto: ZG-magazin)

U jednoj zgradi u Gajnicama bore se s prodorom vode u više stanova. Konkretno, predstavnik suvlasnika je u upozorenju od 20. rujna, koje je nalijepio na ulaznim vratima, istaknuo kako je voda prodirale na čak šest lokacija te se dalje širila po stanovima. Prvotno je bilo čak osam izvora curenja, od kojih su dva sanirana.

»Obavještavam vas da u ovom trenutku na ulazima 1. i 3. imamo osam (8) aktivnih žarišta (curenja koja se difuzno šire po stanovima). Dva su riješena! Negdje su uzrok sifoni na terasama, negdje napukle vertikale/račve«, naveo je predstavnik suvlasnika.

Sustanarima je zahvalio na kooperativnosti što dopuštaju uzlazak majstora u stan kako bi se napravila inspekcija curenja i izvela sanacija.

Istaknuo je kako se i dalje radi na sanacijama te je zamolio oštećene suvlasnike za razumijevanja s obzirom na to da je vrlo teško doći do izvođača.

Poručio je da će sve štete biti riješene.

Međutim, u dva stana se javlja obilno curenje vode prilikom kiša, a suvlasnik iznad ne dopušta nikome ulaz u svoj stan kako bi se napravila sanacija. Stoga je pravna služba Gradsko stambeno komunalnog gospodarstva (GSKG) provela postupak pribave sudskog rješenja za prisilni ulaz…

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni