Prijevara u Dubravi: Starijoj ženi uzeli nekoliko stotina tisuća kuna!

Prijevara u Dubravi: Starijoj ženi uzeli nekoliko stotina tisuća kuna!

Stariji sugrađani i dalje na meti prevaranata

(Foto: Ilustracija)

Prevaranti su jučer u Dubravi starijoj sugrađanki odnijeli nekoliko stotina tisuća kuna. Naime, oko 10.30 sati nepoznata ženska osoba nazvala je 79-godišnjakinju u Klekovačkoj ulici u Dubravi, lažno joj se predstavivši kao službena osoba.

Nakon što joj je rekla da je novac koji oštećena drži u kući ukraden, do adrese stanovanja oštećene došao je nepoznati muškarac, a ona mu je, s obzirom na to da je povjerovala u priču, predala novac i nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Dan ranije, 9. studenoga oko 11 sati u Novom Zagrebu, u Ulici Božidara Magovca, nakon prethodnog telefonskog poziva nepoznatih osoba koje su se oštećenoj 80-godišnjakinji lažno predstavile kao službene osobe, oštećena je nepoznatom počinitelju predala više desetaka tisuća kuna.

Istoga dana u Dubravi, u Ulici Kuntići, opljačkana je 75-godišnjakinja. Nakon što u prethodno telefonom dogovorili poslovni sastanak, nepoznati je počinitelj došao na dogovoreno mjesto, a potom uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 75-godišnjakom te otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni