Prijem za vaterpoliste – “zlatne olimpijce”

Prijem za vaterpoliste – “zlatne olimpijce”

U povodu obilježavanja 49 godina od osvajanja olimpijske medalje u Meksiku, gradonačelnik Milan Bandić primio je u subotu u palači Dverce zlatne olimpijce vaterpoliste koji su se na Ljetnim olimpijskim igrama 1968. okitili zlatnom medaljom.

»Svake godine se okupljamo, jednu godinu u Zagrebu, a jednu u Beogradu. Naš gradonačelnik nam je, već tradicionalno, svake druge godine domaćin u Zagrebu, i na tome mu zahvaljujemo«, rekao je tadašnji kapetan momčadi Ivo Trumbić.

Dobro raspoloženi olimpijci Ozren Bonačić, Đorđe Perišić, Karlo Stipanić, Dejan Dabović i Ivo Trumbić prisjetili su se najzanimljivijih događanja s Olimpijskih igara u Meksiku kada su u finalu pobijedili SSSR rezultatom 13:11.

Druženju su se pridružili i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, posebni viši savjetnik gradonačelnika i predsjednik HAVK-a Mladost Slavko Kojić, glavni tajnik Zagrebačkog sportskog saveza Zdenko Antunović, izvršni dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić i član Uprave HAVK-a Mladost Boško Lozica. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni