Prijem za košarkašice Medveščaka, prvakinje Hrvatske

Prijem za košarkašice Medveščaka, prvakinje Hrvatske

Predsjednik ŽKK Medveščak Milan Perić naglasio je da su unatrag 20 godina ostvarili gotovo sve svoje ciljeve te da su stasali za Europu, što su djevojke i dokazale

Prvakinje Hrvatske, košarkašice i vodstvo Ženskog košarkaškog kluba Medveščak, primio je u utorak u palači Dverce gradonačelnikZagreba Milan Bandić sa suradnicima, u povodu osvajanja dvostruke krune – Prvenstva Hrvatske i Kupa Ružice Meglaj Rimac.

»Sretan sam i ponosan što ste svojim radom i ljubavlju te pozitivnom strašću napravile rezultat vrijedan divljenja. Biti prvak Hrvatske dva puta zaredom i osvojiti Kup je iznimno veliki uspjeh«, istaknuo je gradonačelnik Bandić, pozvavši mlade sportašice da uz vrhunske rezultate ne zaborave i na akademsku izvrsnost.

Gradonačelnik je također najavio kako će igračice ŽKK Medveščak već prije ljeta biti nagrađene za odlične rezultate kojima se promovira zagrebački sport i afirmiraju mlade sportske nade te da je nužno osigurati sredstva koja bi klubu osigurala nastavak sudjelovanja u nadolazećim europskim natjecanjima.

U ime ekipe i Kluba, gradonačelniku se na potpori i prijemu zahvalio predsjednik ŽKK Medveščak Milan Perić, koji je naglasio da su unatrag 20 godina ostvarili gotovo sve svoje ciljeve te da su stasali za Europu, što su djevojke i dokazale obranivši titulu prvakinja i osvojivši Kup. (zagreb.hr)