Prije uklanjanja oštećenih vozila kontaktirati osiguravajuća društva

Prije uklanjanja oštećenih vozila kontaktirati osiguravajuća društva

Kao što smo već ranije objavili, Grad Zagreb i Zagrebparking su omogućili premještanje svih vozila oštećenih u potresu bez troškova za vlasnike.

Iz Gradskog ureda za promet pozivaju vlasnike vozila oštećenih prilikom potresa 22. ožujka 2020., a koja se nalaze se na javnim gradskim površinama da se zbog naknade štete na takvim vozilima u što kraćem roku obrate njihovom Sektoru za komunalno i prometno redarstvo na tel. 01/610-1566 ili putem e-pošte: redarstvo@zagreb.hr.

Također, upućuju građane da prije uklanjanja vozila provjere sa svojim osiguravajućim društvima uvjete za isplatu štete te da, ukoliko isti zahtijevaju bilo kakvo postupanje policije, prethodno kontaktiraju policiju radi provođenja očevida ili drugih mjera.

„Sve daljnje radnje vezane uz uklanjanje vozila koordinirat će se u suradnji sa Policijskom upravom zagrebačkom, kako bismo bili sigurni da su na svim lokacijama poduzete sve potrebite radnje”, poručuju iz Gradskog ureda za promet.

Građani također imaju mogućnost oštećena vozila ukloniti u vlastitom angažmanu. U tom slučaju uputno je prethodno kontaktirati policiju, ako na toj lokaciji nije proveden očevid ili druga mjera i radnja koja bi eventualno otežala zaštitu prava građana u daljnjem postupku. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni