Prijave za besplatnu radionicu irskog stepa

Prijave za besplatnu radionicu irskog stepa

U nedjelju 27. rujna u Trnjanskoj cesti 1 Plesni studio Celtic Fantasy održat će besplatnu radionicu irskog plesa.

Plesni studio Celtic Fantasy već godinama izvodi svoje autorske predstave irskog plesa i glazbe, najčešće u humanitarne svrhe, nastupa na svim popularnim plesnim festivalima diljem Hrvatske te kao prvi hrvatski predstavnik, svoje plesače šalje na međunarodna specijalizirana natjecanja u irskom stepu sa kojih se uvijek vraća s mnoštvom odličja, među kojima i zlatnim.

Iz Celtic Fantasyja pozivaju sve zainteresirane da se okušaju u irskom plesu, požurite svoju prijavu poslati putem elektroničke pošte na: celticfantasy.info@gmail.com i osigurate mjesto na besplatnoj radionici irskog plesa. Lokacija je: HKUD Željezničar, Trnjanska cesta 1 (ulaz s dvorišne strane),a u blizini je dostupan parking (2. zona).

S početkom nove školske godine kreću upisima u školicu irskog stepa za djecu od 6 do 12 godina, početni tečaj za mlade te rekreativnu grupu za starije. Ovo je prava prilika za sve koji nisu znali da u Hrvatskoj postoji mlada talentirana skupina zaljubljenika u Irsku koja ih može naučiti plesati poput sudionika u svjetski popularnom plesnom spektaklu Lord of the dance. (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni