Preusmjeravanje prometa u Ilici, Savskoj, Getaldićevoj i Zagorskoj

Preusmjeravanje prometa u Ilici, Savskoj, Getaldićevoj i Zagorskoj

Zbog radova na uređenju kolnika i rekonstrukcije tramvajskih pruga neki će dijelovi zagrebačkih prometnica biti zatvoreni, a promet preusmjeren. Za vrijeme radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. Iz Gradske uprave upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole građane za strpljenje i razumjevanje.

Savska cesta – od 3. do 25. 7.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji zapadne tramvajske pruge na Savskoj cesti na dijelu od Jukićeve ulice do Tratinske ulice te od Tratinske ulice do Ulice grada Vukovara, od petka 3. 7. od 9 sati do subote 25. 7. do 24 sata, za sav promet bit će zatvorena zapadna prometna traka te će se promet odvijati prema privremenoj regulaciji prometa, odnosno u smjeru sjevera po istočnoj tramvajskoj pruzi dok će se promet u smjeru juga odvijati po istočnoj prometnoj traci.

Ilica – od 4. do 9. 7.

Zbog izvođenja radova na pripremi za asfaltiranje te asfaltiranju dviju južnih prometnih traka u Ilici na dijelu od Sokolske ulice do Bračunove ulice (okretište Črnomerec), od subote 4. 7. od 6 sati do četvrtka 9. 7. godine do 6 sati, iste bit će zatvorene za sav promet te će se promet odvijati prema privremenoj regulaciji prometa, odnosno po preostale dvije slobodne prometne trake.

Getaldićeva ulica – do 1. 9.

Zbog izvođenja radova zamjene magistralnog vrelovoda, Getaldićeva ulica na dijelu od Borongajske ceste do Ulice grada Gospića u vremenu od 23. 6. do 1. 9., bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će:

• Borongajska – M. Čavića – Ulica grada Gospića i obratno.

Zagorska ulica – do 7. 7.

Zbog izvođenja radova uređenja kolnika, Zagorska ulica na dijelu od Selske do Fallerovog šetališta, u vremenu od ponedjeljka 29. 6. od 8 sati do utorka 7. 7. do 4 sata, bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će:

• Selska – M. Baštijana – D. Golika – Tomislavova i obratno ili Selska – Ilica – Zagrebačka – Tomislavova.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni