Prepoznajete li pljačkaša koji hara Zagrebom?

Prepoznajete li pljačkaša koji hara Zagrebom?

U trgovini na Čulinečkoj cesto u utorak, 11. srpnja 2017. oko 19:50 sati počinjena je razbojnička krađa i otuđen novac, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da se najvjerojatnije radi o istom počinitelju koji je u petak, 14. srpnja 2017. oko 11:30 sati opljačkao trgovinu u Ulici Vranovina. Počinitelj se također dovodi u vezu s kaznenim djelom razbojništva počinjenog u ponedjeljak, 15. svibnja 2017. oko 21 sat u trgovini u Ulici Gjalskoga. Dodatne fotografije dostupne su na ovoj poveznici: http://zagrebacka.policija.hr/MainPu.aspx?id=264854. Policija moli pomoć građana u razrješavanju slučaja.

Riječ je o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, neobrijanom nekoliko dana, koji je u vrijeme počinjenja bio odjeven u tamnu majicu kratkih rukava s motivom američke zastave te vidljivom tetovažom na lijevoj nadlaktici, sive traper hlače, obuven u crne tenisice, a na glavi je nosio tamnu šilt kapu.

Iz Policijske uprave zagrebačke mole građane da, u slučaju da imaju informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192 ili na adresu e-pošte zagrebacka@policija.hr. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni