Premijer se pravio važan i – pao

Premijer Milanović razgledavao je oklopno vozilo ”Patria” AMV, pozirao snimateljima i u jednom trenutku s njega pao. Brzo je ustao, otresao prašinu s odjeće i nastavio s protokolom kao da se ništa nije dogodilo

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović u društvu ministra obrane Ante Kotromanovića danas je oko 10.30 sati stigao je u posjet vojarni ”Pukovnik Predrag Matanović” u Petrinji. Kako se doznaje , premijer Milanović razgledavao je borbeno oklopno vozilo (BOV) ”Patria” AMV, pozirao snimateljima i u jednom trenutku, umjesto da s vozila siđe izlazeći na predviđenom mjestu, pogrešno je procijenio visinu i pokušao skočiti. Pao je s vozila, no brzo je ustao, otresao prašinu s odjeće i nastavio s protokolom kao da se ništa nije dogodilo.

„Bilo je to nepromišljeno“,  kazao je premijer te potom ministru Kotromanoviću rekao da nije dobro procijenio visinu. „To je život, čovjek pada i podiže se. Pravio sam se važan, no ne osjećam nikakve posljedice“,  našalio se premijer nakon nezgode.

Milanovic_pao_patria
Foto: Slobodna Dalmacija

Nakon incidenta Milanović se uputio u razgledavanje vojnih objekata u društvu načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH Drage Lovrića, zapovjednika Hrvatske kopnene vojske Dragutina Repinca, zapovjednika Zapovjedništva za potporu Mate Ostovića te zapovjednika Gardijske motorizirane brigade Borisa Šerića. (tportal / zg-mag)

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni