Premijer se pravio važan i – pao

Premijer Milanović razgledavao je oklopno vozilo ”Patria” AMV, pozirao snimateljima i u jednom trenutku s njega pao. Brzo je ustao, otresao prašinu s odjeće i nastavio s protokolom kao da se ništa nije dogodilo

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović u društvu ministra obrane Ante Kotromanovića danas je oko 10.30 sati stigao je u posjet vojarni ”Pukovnik Predrag Matanović” u Petrinji. Kako se doznaje , premijer Milanović razgledavao je borbeno oklopno vozilo (BOV) ”Patria” AMV, pozirao snimateljima i u jednom trenutku, umjesto da s vozila siđe izlazeći na predviđenom mjestu, pogrešno je procijenio visinu i pokušao skočiti. Pao je s vozila, no brzo je ustao, otresao prašinu s odjeće i nastavio s protokolom kao da se ništa nije dogodilo.

„Bilo je to nepromišljeno“,  kazao je premijer te potom ministru Kotromanoviću rekao da nije dobro procijenio visinu. „To je život, čovjek pada i podiže se. Pravio sam se važan, no ne osjećam nikakve posljedice“,  našalio se premijer nakon nezgode.

Milanovic_pao_patria

Foto: Slobodna Dalmacija

Nakon incidenta Milanović se uputio u razgledavanje vojnih objekata u društvu načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH Drage Lovrića, zapovjednika Hrvatske kopnene vojske Dragutina Repinca, zapovjednika Zapovjedništva za potporu Mate Ostovića te zapovjednika Gardijske motorizirane brigade Borisa Šerića. (tportal / zg-mag)

 

 

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t