Predstavljena je nova uprava Cibone

Predstavljena je nova uprava Cibone

Upravni odbor je formiran iz realnog sektora, a cilj im je osigurati financijsku stabilnost i poticati razvoj mladih talenata

Nova uprava zagrebačkog košarkaškog kluba Cibona predstavila se javnosti, a ujedno su iznijeli svoje ciljeve.

„Nakon pozitivne dinamike kojom ide započeti postupak predstečajne nagodbe, došlo je vrijeme i za formiranje Uprave kluba. Na Skupštini održanoj u utorak jednoglasno smo odabrali novi Upravni odbor kojeg čine Ivan Artuković, Dubravko Kmetović, Marko Udovičić, Miljenko Rebić te moja malenkost“, izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik Cibone Aleksandar Petrović.

Dodao je kako je uprava formirana isključivo iz redova realnog sektora, a cilj im je osigurati financijsku sigurnost Kluba. Na prvom zajedničkom sastanku u srijedu razgovarali su o preustroju i budućim planovima koji će se temeljiti na racionalnom trošenju te ulaganju u razvoj mladih talenata od kojih neki već sada pokazuju ogroman potencijal.

„S obzirom na obveze koje imam kao član Uprave Francka, u ovome trenutku ne bi bilo moguće u potpunosti se posvetiti odgovornostima koje nosi funkcija predsjednika. Aleksandar Petrović je u kratkome razdoblju napravio ključne poteze za stabilno funkcioniranje Kluba. Franck, kao najdugovječniji sponzor Cibone, podržava ovaj novi ustroj i način vođenja gdje se naglasak stavlja na poslovna znanja i iskustvo“, istaknuo je Ivan Artuković. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni