Predstavljanje zagrebačkih projekata francuskim poduzetnicima

Predstavljanje zagrebačkih projekata francuskim poduzetnicima

Foto: topadria.hr

U popodnevnim satima, gradonačelnik Bandić susrest će se s predstavnicima hrvatskog iseljeništva u prostorijama veleposlanstva RH u Francuskoj Republici

Izaslanstvo Zagreba predvođeno gradonačelnikom Milanom Bandićem boravit će 2. veljače u službenom posjetu Parizu gdje će, na poziv Gérarda Wolfa, predsjednika Radne skupine MEDEF International, organizacije koja predstavlja francusku udrugu poslodavaca i njenih 800 tisuća poduzeća u svijetu, predstaviti zagrebačke razvojne prioritete i projekte. Predstavljanje će se održati za predstavnike francuskih poduzeća s posebnim naglaskom na sektore prometa, energije, usluge zaštite okoliša i gradskog turizma, a tema će biti i mogućnosti financiranja projekata iz EU fondova.

Na gospodarskom skupu koji će se održati u Pavillonu Kléber, 5-7 rue Cimarosa uz gradonačelnika Milana Bandića i članove izaslanstva, prisutnima će se obratiti domaćin i moderator Gérard Wolf te predsjednik Vijeća poduzetnika FR – RH Charles Paradis. Nakon prezentacije i rasprave predviđeni su i bilateralni susreti.

U popodnevnim satima, gradonačelnik Bandić susrest će se s predstavnicima hrvatskog iseljeništva u prostorijama veleposlanstva RH u Francuskoj Republici.

Uz gradonačelnika Bandića, zagrebačke razvojne projekte predstavljat će: pročelnica Ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Mirka Jozić, pročelnica Ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada Jadranka Veselić Bruvo, pročelnik Ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet Dinko Bilić, pročelnica Ureda za programe i projekte Europske unije Jelena Ricov, posebni viši savjetnik gradonačelnika za investicije Harun Omerbašić i predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni