Predstavljanje izdanja “Cico – tak imam te rad”, Večernjakove knjige godine

Predstavljanje izdanja “Cico – tak imam te rad”, Večernjakove knjige godine

Ispred Glazbene škole Jastrebarsko, danas, 9. lipnja u 20 sati bit će održano predstavljanje Večernjakove knjige godine “Cico – tak imam te rad”, autora Tomislava Dasovića i Mladena Miletića. U sklopu predstavljanja bit će svečano otvorena još jedna mala besplatna knjižnica.

Prvo izdanje knjige “Cico – tak imam te rad” već je rasprodano, a priča je to o nogometnom velikanu Zlatku Cici Kranjčaru, umjetniku s loptom i vrhunskom treneru, ali i o Cici čovjeku – suprugu, ocu, bratu, prijatelju, jednostavnom čovjeku iz naroda koji je zračio dobrotom i životnom radošću. Između ostalih, tekstove za knjigu napisali su Niko Kranjčar i Nino Škrabe, a uz njih na predstavljanje knjige o Cici u Jasku doći će brojna slavna imena hrvatskog nogometa i sportskog novinarstva.

Kreativni studio Zvrk u sklopu svog programa “Vrelo zavičaja” već je otvorio Male besplatne knjižnice u Jastrebarskom, Klinča Selima i Krašiću, a ova nova bit će otvorena ispred Glazbene škole Jastrebarsko u čast Školinog 20. rođendana.

Uz Kreativni studio Zvrk, Glazbenu školu Jastrebarsko, “Večernji list”, Kazalište Škrabe i Ogranak Matice hrvatske u Jastrebarskom u zanimljiv i šarolik program koji će povezati čitanje, glazbu, kazalište i sport uključit će se i Nogometni klub Jaska Vinogradar: Stoga će svi prisutni moći pozdraviti šampionsku momčad Jastrebova, osvajače Jedinstvene županijske lige.

U sklopu ovog programa knjiga “Cico – tak imam te rad” moći će se nabaviti po promotivnoj cijeni, kao i knjiga “Jaskanski kraj u slici i riječi” u nakladi jaskanskog ogranka Matice hrvatske te knjige dramskih tekstova Nine Škrabea.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni