Predstavljanje Daruvara kao turističke destinacije

Predstavljanje Daruvara kao turističke destinacije

(Foto: Štand OPG-a Draženke Kešić na Cvjetnom sajmu u Daruvaru)

U subotu, 25. svibnja, na Europskom trgu, u vremenu od 10 do 18 sati održat će se predstavljanje turističke destinacije Daruvar. U suradnji s Gradom Zagrebom predstavljanje organiziraju Grad Daruvar i Turistička zajednica Daruvar – Papuk.

Građanima Zagreba predstavit će se turistička ponuda najljepšeg malog grada kontinentalne Hrvatske. Osim Daruvarskih toplica, Daruvarske pivovare i Vinarije Daruvar na prodajnim će se štandovima predstaviti i lokalni OPG-i sa svojom ponudom sira – OPG Adela Jareš, prirodnih voćnih sokova, džemova i octa – OPG Draženka Kešić, prerađevina od voća i povrća – OPG Vlasta Vončina i nakita od epoksi smole Eliška Lidije Dujmenović.

Predstavljanje na Europskom trgu bit će prilika i za upoznavanje sa skorim »najzabavnijim festivalom vina u kontinentalnoj Hrvatskoj«, VinoDarom. Riječ je o tradicionalnoj manifestaciji koja svoj vrhunac ove godine ima u subotu. 8. lipnja. Za građane Zagreba i okolice organiziran je prijevoz vlakom po promotivnoj cijeni od 30 kuna. VinoDar Express krece u subotu u 8.17 sati s Glavnog kolodvora, a u povratku u 19.30 sati iz Daruvara. Putnike u vlaku očekuje zabava, glazba i kušanje lokalnih proizvoda tijekom čitavog putovanja. (D. K.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni