Predstave za djecu i koncerti za odrasle kod Rudolfa

Predstave za djecu i koncerti za odrasle kod Rudolfa

(Foto: Nikola Madunović)

Advent za djecu i one koji se tako osjećaju, »Kod Rudolfa« na Strossmayerovom trgu, bliži se kraju tu su povodom završetka manifestacije pripremljena nova zabavna događanja.

U petak, 6. siječnja s početkom u 12,00 sati klinci i klinceze mogu uživati u veseloj glazbenoj interaktivnoj predstavu U duru i molu za vrtić i školu. Od 20,00 sati posjetitelji se pak mogu ugrijati uz četiri raspjevane »mačke« benda Le Chicks! Cure su već gostovale na Strossmayerovom trgu i uz obrade starih i novih hitova rasplesale cijeli trg.

U subotu, 7.01., će biti izvedene čak dvije predstave; u 11,00 sati humoristična predstava Životinjsko carstvo nasmijati će klince do suza dok će maskote iz predstave dijeliti čokolade i bombone, a već u 12,00 sati započeti će predstava Snježna staza dobrog Djeda Mraza, priča s temom zime, darivanja, snijega i praznika. U 20,00 sati počinje nastup mlade DJ-ice Eve.

Nedjelja 8.01., ujedno i posljednji dan ovogodišnjeg Adventa, biti će posebno zabavna, ali i poučna kroz predstavu Gdje li raste zdrava hrana, usred polja ili stana? u kojoj će pričati papagaj, konjić i krava o tome što treba jesti da bi ostali zdravi cijele godine. Predstava će započeti u 12,00 sati.

Tijekom cijelog vikenda mališani će moći crtati na likovnim radionicama u grijanoj igraonici kao i oslikavati lica, a tu su i poniji koje čak i najmanja djeca mogu jahati kao i na vrtuljku se vrtiti.

Sve predstave i likovne radionice su besplatne. (zg-m)