Predložite ime za novi jaskanski most

Predložite ime za novi jaskanski most

Novi se most izrađuje u tvornici Drvene konstrukcije d.o.o. iz Voćina, koja je poznata po izgradnji brojnih objekata na području bivše Jugoslavije, Austrije, Njemačke, Italije, Rusije, Iraka, Francuske. Riječ je o jedinoj tvornici u Hrvatskoj koja proizvodi lijepljene lamelirane nosače velikih raspona.

U sklopu obnove perivoja u Parku Erdödy i postavljanja drvenog mosta, koji bi trebao spojiti Perivoj, Grad Jastrebarsko poziva sve zainteresirane da se uključe i svojim prijedlozima pomognu u osmišljavanju imena za novi drveni pješački most, koji će se postaviti u Perivoju.

Svi koji imaju ideju za ime mosta svoje prijedloge mogu ostaviti u komentaru ispod službene fotografije na Facebook profilu ili ih mogu poslati na mail info@jastrebarsko.hr. Oni koji nemaju računalo, svoje prijedloge mogu poslati poštom na adresu Grada Jastrebarskog, Trg J.J.Strossmayera 13 10 450 Jastrebarsko s naznakom „Daj mi IME“. Prijedlozi će se zaprimati najkasnije do 25. srpnja 2014 godine. Potrebno je priložiti podatke o svom imenu i prezimenu, adresi te kontakt broju. Svi prijedlozi, koji stignu na mail ili na adresu Grada, biti će upisani ispod fotografije na službenom Facebook profilu Grada Jastrebarskog zajedno sa imenom i prezimenom osobe, koja je isti i predložila.

Gradonačelnik grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel i predsjednik uprave Lidla Hrvatska Boris Lukšić, potpisali su Povelju o suradnji povodom početka akcije ‘Jedna kuna od svakog računa – “Zajedno gradimo most u Perivoju” te tom akcijom prikupili 150 tisuća kuna. Ukupna cijena mosta, iznosi oko 500 000 kuna, a ostali dio iznosa osigurao je Grad Jastrebarsko u svom proračunu. Novi se most izrađuje u tvornici Drvene konstrukcije d.o.o. iz Voćina, koja je poznata po izgradnji brojnih objekata na području bivše Jugoslavije, Austrije, Njemačke, Italije, Rusije, Iraka, Francuske. Riječ je o jedinoj tvornici u Hrvatskoj koja proizvodi lijepljene lamelirane nosače velikih raspona.

Novi će most biti kombinacija drva i čelika, a glavnu konstrukciju će sačinjavati lijepljeni lamelirani nosači.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni