Predavanje o ljekovitosti propolisa mr. Jadranke Luketa Marković

Predavanje o ljekovitosti propolisa mr. Jadranke Luketa Marković

U Domu za stare osobe Maksimir, o propolisu i njegovoj upotrebi u hitnim stanjima, na predavanju mr. Jadranke Luketa Marković, upoznat će se osobe starije dobi. Riječ je o prirodnom dezinficijensu, sredstvu protiv boli, zaustavljanju krvarenja

U organizaciji Doma za stare osobe Maksimir, Projekt Gerontološki centar „Maksimir“, Hegedušićeva 20 u ponedjeljak, 20. veljače u 16.30 sati upriličit će se predavanje Propolis pri hitnoj pomoći, osnaživanju organizma i sprječavanju bolesti. Riječ je o upoznavanju osoba starije životne dobi sa ljekovitim svojstvima propolisa o kojem će govoriti ugledna pčelarka i apiterapeutkinja mr. sc. Jadranka Luketa Marković.

»Kada zub zaboli, opečete se ili porežete, a to po nepisanom pravilu gotovo uvijek bude vikendom, kada zdravstvena skrb nije `preko puta´, spas itekako može biti propolis«, otkriva pčelarka. Ističe kako je taj pčelinji proizvod prirodni dezinficijens, sredstvo koje umanjuje bol, zaustavlja krvarenje i stvara zaštitu od sekundarnih infekcija. Predavanje se iznjedrilo iz dvadesetogodišnjeg pčelarskog rada mr. Luketa Marković, a o ljekovitosti te blagodatne smolaste tvari, svjedočit će posjetitelji i korisnici »lijeka« koji nam već stoljećima daruju pčele. Ulaz je slobodan a predviđeno je 50 sjedećih mjesta. (S. K.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni