Predana kandidacijska lista Stjepana Kožića

Predana kandidacijska lista Stjepana Kožića

Koalicija osam stranaka predvođenih HDZ-om i HSS-om, tako je i službeno dobila podršku svojih građana za kandidaturu aktualnog župana Stjepana Kožića i kandidata za njegove zamjenike Rudolfa Vujevića (HDZ) i Damira Tomljenovića (HDZ) prikupivši 13495 potpisa, što je čak 5 puta više nego što je potrebno

Koalicija osam stranaka u Zagrebačkoj županiji – HSS, HDZ, HSP AS, DC, BUZ, ZS, SP i ZL jučer je u Zagrebu predala kandidacijsku listu s potpisima građana koji podržavaju kandidaturu Stjepana Kožića (HSS) za župana Zagrebačke županije. Zajedno s kandidacijskom listom za župana, predstavnici političkih stranaka predali su i listu HSS-a te listu HDZ-a i koalicijskih partnera za Skupštinu Zagrebačke županije.

Koalicija osam stranaka predvođenih HDZ-om i HSS-om, tako je i službeno dobila podršku svojih građana za kandidaturu aktualnog župana Stjepana Kožića i kandidata za njegove zamjenike Rudolfa Vujevića (HDZ) i Damira Tomljenovića (HDZ) prikupivši 13495 potpisa, što je čak 5 puta više nego što je potrebno.

U predstojeću kampanju vladajuća koalicija u Zagrebačkoj županiji ulazi sa sloganom „U europske izazove s provjerenim timom“ te, osnaženi novim koalicijskim partnerima, očekuju pobjedu već u prvom krugu izbora zbog svega učinjenog u prethodne četiri godine. Zagrebačka županija trenutno je u samom vrhu najrazvijenijih županija, uz sam bok gradu Zagrebu, Primorsko – goranskoj i Istarskoj županiji, te se koalicija koja podržava Stjepana Kožića nada kako će birači prepoznati njihov trud i dati im priliku da nastave sa započetim projektima i ostvare daljnji razvoj Zagrebačke županije. Među istaknutim započetim ključnim projektima Zagrebačke županije za koje se planira povlačenje sredstava iz EU fondova su integrirani javni prijevoz, gospodarenje otpadom te spajanje istočnog dijela županije na vodoopskrbnu mrežu.  (zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni