Poznati hrvatski glumac postao obrtnik

Poznati hrvatski glumac postao obrtnik

(Foto: Press)

U Udruženju obrtnika Grada Zagreba održani su izbori za Sekciju intelektualnih usluga, čije je vodstvo izabrano jednoglasno. Pročelnik sekcije i u novom mandatu je Miljenko Milanović, zamjenica je Matea Sedmak Martinčić, oboje medijski urednici, dok je za tajnika Sekcije izabran poznati hrvatski glumac Zijad Gračić.

»Obrt mi pruža jedinstvenu mogućnost da se slobodno bavim vlastitim projektima. Kao i većina obrtnika, pun sam ideja i jedva čekam krenuti u realizaciju«, kazao je Gračić. Dodaje kako je u Udruženju našao sam podršku, dobio konkretne informacije potrebne za još bolje postavljanje projekata, a u rad Sekcije se uključio jer, kaže, može puno toga dati.

»Imam energije i želim da nam svima bude bolje. Kao tajnik Sekcije trudit ću se unaprijediti obrtništvo u svim segmentima, ali i vratiti kulturu na mapu obrtničkih djelatnosti, jer su kultura i obrt neodvojivi«, rekao je.

Sekcija intelektualnih usluga Udruženja obrtnika grada Zagreba najveća je obrtnička sekcija u cijeloj Hrvatskoj. U proteklih 10 godina povećala se za čak trećinu i sada broji 2751 članica i članova, različitih struka, od medijskih, marketinških, kreativnih, sportskih, zabavnih, dizajnerskih, do turoperatora i kulturnih djelatnosti.

»Upravo je kultura važan segment zagrebačkog obrtništva koju će od sada promovirati kolega tajnik i naš proslavljeni glumac Zijad Gračić. Uz HNK, sada je njegov drugi dom postalo Udruženje obrtnika u obližnjem Mažurancu. Svi mu želimo dobrodošlicu«, poručio je pročelnik Sekcije Miljenko Milanović. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni