Poziv za vlasnike autoservisnih radionica

Poziv za vlasnike autoservisnih radionica

Zagrebački Automoto klub Maksimir poziva sve vlasnike autoservisnih radionica s područja Zagreba i Zagrebačke županije da se jave Klubu ukoliko su spremni besplatno ili uz pola cijene popraviti jedan ili više automobila građana s poplavljenih područja Slavonije. U Klubu napominju kako će biti potrebna pomoć i u prijevozu oštećenih i neispravnih automobila od poplavljenih područja do Zagreba, a trebati će i usluge automehaničara, autolimara, autolakirera i vulkanizera. Osim toga biti će potrebni i rezervni autokaroserijski dijelovi i akumulatori.

Iz AMK Maksimira ističu kako im se za informacije mogu obratiti i vozači čijem poplavljenom automobilu treba popravak specijalizirane radionice koje nema u Slavonije te kako će oni na zahtjev poslati najbližem autoklubu knjižicu „Auto servisne i druge usluge za vozače“, koja među ostalim sadrži popis gotovo svih specijaliziranih radionica u Zagrebu.

„Ovo je inicijativa AMK Maksimira. Znamo da će se nakon povlačenja vode s poplavljenih područja kućanstva naći u situaciji da će im trebati njihovi automobili. Ne samo zbog odlaska po namirnice, građevinski materijal za obnovu, već i za svakodenvni prijevoz i transport. Želimo stvoriti mogućnost da im se osigura besplatan popravak ili barem popravak u pola cijene. Na ovaj način želimo poručiti Slavoniji da nije sama“, rekao je Milan Ratkajec iz AMK Maksimir.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni