Požar u pogonu C.I.O.S-a na Jankomiru

Požar u pogonu C.I.O.S-a na Jankomiru

„Još uvijek gori u pogonu za reciklažu. Situacija je iznimno teška jer se u pogonu nalazi puno zapaljivih predmete i materijala, kao što su motorna ulja, plastika, stari metali i sve to dodatno pogoršava situaciju na terenu. Trebati će nam pomoć dobrovoljnih vatrogasnih društava i još vode jer je tamo iznimno slab pritisak vode što utječe na gašenje požara“, izvjestili su nas dežurni vatrogasci JVP Zagreb.

Danas u popodnevnim satima izbio je požar u pogonu za reciklažu tvrtke C.I.O.S na Jankomiru. Dežurni vatrogasci JVP Zagreb obavijestili su nas kako je na terenu oko 20-ak vatrogasaca s 12-ak vozila, koji već nekoliko sati pokušavaju ugasiti požar. „Još uvijek gori u pogonu za reciklažu. Situacija je iznimno teška jer se u pogonu nalazi puno zapaljivih predmete i materijala, kao što su motorna ulja, plastika, stari metali i sve to dodatno pogoršava situaciju na terenu. Trebati će nam pomoć dobrovoljnih vatrogasnih društava i još vode jer je tamo iznimno slab pritisak vode što utječe na gašenje požara“, izvjestili su nas dežurni vatrogasci JVP Zagreb.

Vatrogasci vjeruju kako će se u kasnim popodnevnim satima požar ugasiti, a požarište bi trebalo biti osigurano.

Tvrtka C.I.O.S je osnovana 1991. godine i bavi se sakupljanjem i primarnom preradom industrijskih otpadaka te unutarnjom i vanjskom trgovinom. Posljednjih 20-ak godina prerasla je u vodeću grupaciju u regiji za sakupljanje i recikliranje željeznog i čeličnog otpada, te ostalih otpadnih materijala s pretežno metalnom komponentom.

(zg-magazin)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t