Povećan kapacitet dječjeg vrtića u Hrvatskom Leskovcu

Povećan kapacitet dječjeg vrtića u Hrvatskom Leskovcu

Za proljeće sljedeće godine Bandić je najavio otvorenje vrtića u Dragonošcu, a za ljeto 2016. početak radova na izgradnji vrtića u Odranskom Obrežu

Prigodnom svečanošću danas je simbolično otvoren dodatni adaptirani prostor dječjeg vrtića Hrvatski Leskovac – područnog objekta Breza.

Novouređeni prostor nalazi se u objektu Caritasove kuće bl. Alojzija Stepinca čime se kapacitet vrtića povećao za tri odgojne skupine u koje je upisano 62 djece te ih je sada ukupno 220.

Gradonačelnik Milan Bandić je naglasio da će, kao i dosad, Grad Zagreb sustavno i kontinuirano voditi brigu o potrebama najmlađih imajući u vidu ravnomjeran razvoj grada. Za proljeće sljedeće godine najavio je otvorenje vrtića u Dragonošcu, a za ljeto 2016. početak radova na izgradnji vrtića u Odranskom Obrežu.

„S obzirom da se radi o dijelu Zagreba s rastućim brojem obitelji i nakon Sesveta površinski najvećom Gradskom četvrti, neophodno je proširiti kapacitete za upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanje“, naglasio je predsjednik VGČ Brezovica Vladimir Iviček najavivši adaptiranje prostora područnog objekta Breza za još tri skupine. (zagreb.hr/zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni