Potraga za uskrsnim jajima na imanju Udruge Don Kihot

Potraga za uskrsnim jajima na imanju Udruge Don Kihot

Ove subote (taman prije Uskrsa) na imanju Udruge za terapije pomoću konja i (re)habilitaciju djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom Don Kihot (Šimunčevečka cesta bb u Sesvetama) pripremljena su događanja namijenjena djeci. Ona će se moću uključiti u veliku potragu za čokoladnim uskršnjim jajima te sudjelovati u prvenstvu u skakanju u vrećama te poželjeti dobrodošlicu novim stanarima imanja Udruge – patuljastim kunićima.

Iz Udruge također pozivaju sve zainteresirane ne jahanje konja, druženje i boravak u prirodi. Događanja počinju u 13 sati.

U potrazi za uskršnjim jajima djeca će uz poruke i zagonetke tražiti tragove na imanju. Bit će skriveni posvuda, od bunara, rampe za pojahivanje, sedlarnika pa do jahališta.

Kao i svaku put, jahanje za djecu od 10 minuta je 30 kuna, za odrasle 40 kuna. Sve ostale radionice i igre su besplatne. Dok djeca jašu i zabavljaju se, roditeljima će kafić udruge skratiti vrijeme. U njemu se može popiti kava, sok, čaj ili neki drugi topli napitak. (zg)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni