Potpisan partnerski ugovor Ine i Muzeja za umjetnost i obrt

Potpisan partnerski ugovor Ine i Muzeja za umjetnost i obrt

Ravnatelj Muzeja za umjetnost i obrt Miroslav Gašparović i član Uprave Ine Niko Dalić u srijedu su u prostorijama Muzeja potpisali Ugovor o partnerskoj suradnji.

Kako je rečeno, potpisivanje partnerskog ugovora s vodećom hrvatskom naftnom kompanijom je iznimno važno za Muzej za umjetnost i obrt koji ove godine obilježava 140. obljetnicu svog postojanja.

Ravnatelj MUO-a Miroslav Gašparović je podsjetio da je Ina prije desetak godina bila partner u nizu projekata Muzeja, ali se to promijeni te je izrazio zadovoljstvo što se Ina ponovno kao partner vraća u Muzej.

„Ina se pridružuje nizu poslovnih partnera koji nas prate u projektima, posebno u godini ne samo kada obilježavamo veliku obljetnicu nego i naglašavamo stratešku promjenu što ukazuje i novi vizualni identitet koji smo inaugurirali prošli tjedan, a koji će se tijekom godine naglašeno pojavljivati u javnosti kako bi pokazali želju, namjeru da Muzej komunicira sa suvremenošću, budućnošću i mladim generacijama“, istaknuo je ravnatelj Gašparović

Predsjednik Uprave Ine Niko Dalić dodao je da Ina želi biti involvirana u promicanje i održavanje kulturne baštine.

Potpisivanje Ugovora između Ine i MUO-a pozdravila je pročelnica Gradskog ureda za kulturu Milana Vuković- Runjić

„Ovo je lijepa simbioza gospodarstva i kulture. Mislim da se hrvatska budućnost neposredno odnosi na što kvalitetnu vezu ova dva resora“, zaključila je Vuković- Runjić

Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni