Poštanski ured s Borongaja seli u Maksimir

Poštanski ured s Borongaja seli u Maksimir

Od ponedjeljka, 4. ožujka Poštanski ured 10108 Zagreb počet će s radom na novoj adresi u gradskoj četvrti Maksimiru. Poštanski ured koji je poslovao u Krešićevoj 32 – okretište Borongaj, preselit će se u Kraljevićevu ulicu 28 u novosagrađeni Stambeno-poslovni centar „Maksimir“. U ovom novom, modernom prostoru nalaze se tri šaltera, a pristup poštanskom uredu prilagođen je osobama s invaliditetom, ističu u Hrvatskoj pošti.

U Poštanskom uredu 10108 Zagreb pružat će se širok spektar usluga: od poštanskih i maloprodajnih do bankarskih i osigurateljskih. Takav je ured mjesto koje građanima nudi rješenje za svakodnevne usluge.

Preseljenjem poštanskog ureda na novu adresu, Kraljevićeva ulica 28, korisnici će moći obavljati usluge prema novom, produženom radnom vremenu: ponedjeljak – petak, od 7:00 do 20:00 sati te subotom od 8:00 do 13:00 sati.

Istog dana, 4. ožujka, zbog radova na preuređenju prostora Poštanski ured 10123 Zagreb u Mandrovićevoj ulici 3 privremeno će prestati s radom. Svi korisnici koji su svoje pošiljke preuzimali u poštanskom uredu u Mandrovićevoj ulici 3 od ponedjeljka će ih moći preuzeti u novootvorenom poštanskom uredu u Kraljevićevoj ulici 28. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni