Poštanski ured iz Ulice Republike Austrije seli na Jarun

Poštanski ured iz Ulice Republike Austrije seli na Jarun

U ponedjeljak se u Ulici Hrgovići 55 otvara poštanski ured

Od ponedjeljka, 29. travnja Poštanski ured 10104 Zagreb počet će s radom na novoj adresi, u gradskoj četvrti Jarunu. Poštanski ured koji je poslovao Ulici Republike Austrije 38 od ponedjeljka je otvoren u ulici Hrgovići 55.

U novom, moderno uređenom prostoru nalaze se tri univerzalna šaltera za obavljanje svih poštanskih usluga te jedan pomoćni šalter za prijam i isporuku pošiljaka. Pristup poštanskom uredu prilagođen je osobama s invaliditetom.

U Poštanskom uredu 10104 Zagreb pružat će se širok spektar usluga: od poštanskih i maloprodajnih do bankarskih i osigurateljskih. Takav je ured mjesto koje građanima nudi rješenje za svakodnevne usluge.

Radno vrijeme poštanskog ureda na novoj adresi Hrgovići 55 je od ponedjeljka do petka, od 7 do 20 sati te subotom od 8:00 do 13:00 sati. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t