Posjetite “obrtnički kutak” na Europskom trgu

Posjetite “obrtnički kutak” na Europskom trgu

I ove godine u proljetno vrijeme, ali po prvi put na Europskom trgu, građane će dočekati zagrebački proizvođači suvenira sa svojom bogatom ponudom unikatnih proizvoda. Događanje pod nazivom »Proljetna manifestacija zagrebačkih proizvođača suvenira« trajat će od 7. do 14 travnja.

Obrtnici će sa svojim rukotvorinama biti smješteni na samom Europskom trgu gdje će se moći pronaći široka paleta ručnih unikatnih radova. Među njima su nezaobilazni medenjaci i licitarska srca, profinjeni elegantni srebrni nakit s pečatom, divne minijature glazbala u zanimljivim i atraktivnim limenkama kao i originalan nakit anđela. U ponudi će biti unikatan nakit od mjeda, bakra i aluminija, ručni radovi od drva i stakla te originalni keramički uporabni predmeti sa zagrebačkim motivima, ali i drugih proizvoda koje obrtnici stvaraju s puno pažnje, ljubavi i vještine.

Iz Obrtničke komore Zagreb pozivaju građane da prošeću »obrtničkim kutkom« na Europskom trgu i tako pruže podršku zagrebačkim obrtnicima i njihovim originalnim proizvodima iz vlastitih radionica, ali i pronađu poklon kako bi obradovali sebe ili iznenadili svoje najmilije.

Posjetitelje očekuju nastupi kulturno umjetničkih društava, dječjih zborova i druga brojna iznenađenja. Tu su i svakodnevne prezentacije obrtnika izlagača koje se mogu pogledati ispred njihovih štandova. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni