Posjet veleposlanika Rumunjske

Posjet veleposlanika Rumunjske

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je u srijedu 9. studenoga u nastupni posjet izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Rumunjske u Republici Hrvatskoj  Nj. E. g. Constantina-Mihaila Grigorije-a .

U razgovoru s gradonačelnikom, veleposlanik Grigorije izrazio je zadovoljstvo što će mandat provesti u Zagrebu, gradu koji smatra ugodnim mjestom za življenje, ujedno pohvalivši organizaciju i urednost glavnog grada Hrvatske.

Nj.E.g. Constantin Mihail uručio je gradonačelniku pismo gradonačelnice Bukurešta Gabriele Firee u kojem izražava želju za susretom i suradnjom dvaju glavnih gradova te potpisivanjem Sporazuma o suradnji. Pozvao je također gradonačelnika da bude počasni gost na proslavi Nacionalnog dana Rumunjske 29. studenog ove godine.

Gradonačelnik Bandić veleposlaniku je zaželio dobrodošlicu i puno uspjeha na novoj dužnosti te mu, ujedno, ukratko predstavio funkcioniranje grada.

(Zg-magazin)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t