Posebna regulacija prometa zbog dolaska turskog predsjednika Erdoğana

Posebna regulacija prometa zbog dolaska turskog predsjednika Erdoğana

U službeni posjet Hrvatskoj stiže predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdoğan.

Zbog njegova dolaska na području grada Zagreba primjenjivat će se posebna regulacija prometa u utorak i srijedu, 26. i 27. travnja.

Zapravo, već od ponedjeljka, 25. travnja od 20 sati pa sve do srijede bit će zabranjeno parkiranje u Ninskoj ulici, na Trgu Ante Starčevića, Mihanovićevoj i Vodnikovoj ulici, na Savskoj cesti od Vodnikove do Kršnjavoga, na Rooseveltovu trgu, zapadnoj strani Trga maršala Tita, Frankopanskoj i Mesničkoj ulici, na i ispod Mosta slobode kao i na istočnom parkiralištu Nacionalne i sveučilišnje knjižnice.

Parkiranje se ujedno od ponedjeljka, 25. travnja do utorka, 26. travnja u 18 sati zabranjuje i u Mlinarskoj ulici od Jurjevske do kbr. 42, na Gupčevoj zvijezdi i Mirogojskoj cesti uz arkade groblja Mirogoj, sjeverno od kružnog toka.

Od utorka od 20 sati do srijede u 16 sati zabranjen je za sva vozila promet Mihanovićevom ulicom od Haulikove do Gajeve, dok se zabrana prometa u srijedu, 27. travnja od 11 do 15 sati primjenjuje u svim ulicama Gornjeg grada, a od 15.30 do 18.30 sati ista se zabrana primjenjuje na zapadnu, sjevernu i istočnu stranu Trga maršala Tita.

(Zg magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni