Poplave u jankomirskom podvožnjaku postaju stvar prošlosti

Poplave u jankomirskom podvožnjaku postaju stvar prošlosti

(Škorpikova, 9. kolovoza oko 6:50 h)

Na Ulici Velimira Škorpika u srijedu su počeli radovi na rekonstrukciji javnog kanala, što bi trebalo riješiti problem stalnog poplavljivanja podvožnjaka na križanju Škorpikove s Alejom Bologne. No već prvog dana radova na zapadnom dijelu grada došlo je do prometnog čepa na zapadnom dijelu grada i stvaranja kilometarskih kolona.

Osim na Aleji Bologne, Samoborskoj cesti, Oranicama i u Ulici Ivane Brlić Mažuranić na Malešnici, kolone su se nagomilale na zagrebačkoj obilaznici u smjeru Zaprešića.

Iz ZET-a poručuju da je zbog radova u Škorpikovoj pojačan promet; vozi se sporije i moguća su kašnjenja autobusnih linija koje prometuju tim dijelom grada. Autobusna linija 148 privremeno ne prometuje, javljaju iz ZET-a.

Sanacijski radovi na podvožnjaku koji je poplavljen tijekom svake malo jače kiše trajat će do 1. rujna.

Riječ je o velikom problemu stanovnika zapadnog dijela grada, gdje je uobičajena slika da nakon jačih kiša moraju intervenirati vatrogasci kako bi ispumpali vodu iz poplavljenog podvožnjaka.

Podsjetimo, ulica V. Škorpika na dijelu od Samoborske ceste do Aleje Bologne bit će zatovorena za sav promet do subote 1. rujna 2018. godine do 04,00 sata.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

  •  V. Škorpika – Samoborska cesta – Vrapčanska putina – Kožinčev put – Oranice – Ilica – Al. Bologne i obratno

(zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni