Ponovno ide Zagreb Auto Show

Ponovno ide Zagreb Auto Show

Zaključeno je da nema dovoljno vremena za kvalitetnu organizaciju ovogodišnje priredbe, ali da već sada treba krenuti sa pripremama za 2015. kako bi ona bila na vrhunskom nivou

Organizacija i budućnost manifestacije Zagreb Auto Show bila je tema današnjeg sastanka u gradskoj upravi na kojem su, uz inicijatora, gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića i njegove suradnike, pročelnicu GU za gospodarstvo Mirku Jozić te predsjednika i člana uprave Zagrebačkog holdinga Slobodana Ljubičića i Ivana Tolića, prisustvovali brojni predstavnici hrvatskih autokuća.

mecka_auto_showZagreb Auto Show manifestacija je“, naglasio je gradonačelnik, a složili su se svi prisutni, koja Zagrebu treba i koju će Grad kao partner maksimalno poduprijeti.

Zaključeno je također da nema dovoljno vremena za kvalitetnu organizaciju ovogodišnje priredbe, ali da već sada treba krenuti sa pripremama za 2015. kako bi ona bila na vrhunskom nivou. Tako je dogovoreno redovito održavanje operativnih sastanaka i usklađeno djelovanje svih aktera pa je izvjesno da će Zagreb Auto Show nakon 2008., ponovno zablistati u punom sjaju.

Sastanku su prisustvovali predstavnici autokuća: Porsche, LNG, MRC Mazda, Peugeot, Renaoult Nisan, Subaru, Citroen, Hyndai, Honda, Mercedes, Tomić&Co, Autocommerce, Toyota, Grand Auto, Chevrolet, Kia, Suzuki, Volvo i Opel. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni