Ponovno dostupna usluga večernjeg rada u NSK

Ponovno dostupna usluga večernjeg rada u NSK

U sklopu postupne normalizacije rada Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu i u skladu s daljnjim popuštanjima mjera suzbijanja epidemije bolesti COVID-19, od ponedjeljka 15. lipnja 2020. korisnicima je ponovno od 21 do 24 sata dostupna usluga večernjeg rada na nultoj razini Knjižnice.

Sukladno mjerama fizičke distance u prostoru provođenja ove usluge istodobno može boraviti najviše 65 osoba, a predbilježbe za korištenje usluge primaju se putem aplikacije na poveznici https://vecernjirad.nsk.hr/, telefonski na 01/6164-002 ili osobno u Informacijskom centru Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Ulazak u Knjižnicu nije dopušten osobama čija je tjelesna temperatura 37,2 °C ili viša. Radi moguće potrebe za naknadnim utvrđivanjem bliskih kontakata u slučaju pojave bolesti COVID-19 Knjižnica će nastaviti voditi evidenciju o korisnicima.

Preporučuje nošenje zaštitnih maski, a korisnici su dužni koristiti košarice, kretati se u posebno označenim prostorima pridržavajući se mjera distance te samozaštite i zaštite drugih. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni