„Ponosni smo na  Zagreb Indoors!“

„Ponosni smo na Zagreb Indoors!“

Gradonačelnik Milan Bandić je istaknuo da je Zagreb poznat po tri velika sportska događaja koja ulaze u svjetske sportske kalendare i koji imaju apsolutnu potporu ove Gradske uprave i Gradonačelnika, a to je Svjetski kup u skijanju za žene i muškarce, poznata Snježna kraljica, Zagreb Indoors i Hanžekovićev memorijal

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, u subotu je, u Gradskoj upravi primio generalnog direktora europskog ATP-a Laurenta Delanneya koji u Zagrebu boravi u povodu održavanja ATP teniskog turnira PBZ Zagreb Indoors.

U društvu s vodstvom ATP turnira PBZ Zagreb Indoors – direktora turnira Branimira Horvata i pomoćnika direktora Gorana Ivaniševića – visoki je gost gradonačelniku Zagreba došao zahvaliti na svesrdnoj podršci Turniru od samih početaka.

“Organiziramo oko 60 turnira diljem svijeta, a Zagreb Indoors je jedan o bolje organiziranih”, rekao je generalni direktor europskog ATP-a  Laurent Delanney

“Ponosni smo na naš turnir, na to što je u Zagrebu i činit ćemo sve da i ostane u Zagrebu kao tradicionalni teniski turnir”, rekao je gradonačelnik Milan Bandić zahvalivši gostima na dolasku. Istaknuo je da je Zagreb poznat po tri velika sportska događaja koja ulaze u svjetske sportske kalendare i koji imaju apsolutnu potporu ove Gradske uprave i Gradonačelnika, a to je Svjetski kup u skijanju za žene i muškarce, poznata Snježna kraljica, Zagreb Indoors i Hanžekovićev memorijal.

“Organiziramo oko 60 turnira diljem svijeta, a Zagreb Indoors je jedan o bolje organiziranih”, rekao je Laurent Delanney, dodavši da se dobro vidi kako iza te odlične organizacije stoji veliki trud, pa stoga upućuje čestitke svima u organizaciji. To ne čudi, zaključio je, s obzirom na poznatu tenisku tradiciju u Hrvatskoj:” Hrvatski renomirani tenisači, ne samo da su dobri igrači, nego i ambasadori Hrvatske na terenu i izvan njega.”

U znak zahvale, generalni direktor Dellaney uručio je gradonačelniku Bandiću Plaketu za svesrdnu podršku i pomoć u organizaciji PBZ Zagreb Indoorsa. Za uspomenu na susret gradonačelnik Bandić gostu je darovao šestinski kišobran i monografiju Zagreb – kratka urbana povijest i novo desetljeće. (zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni