Položeni vijenci za poginule i nestale branitelje ZET-a

Položeni vijenci za poginule i nestale branitelje ZET-a

U povodu Dana branitelja grada Zagreba i Dana državnosti gradsko izaslanstvo predvođeno  gradonačelnikom Milanom Bandićem danas je položilo vijenac i zapalilo svijeću kod Spomenika poginulim i nestalim braniteljima – djelatnicima ZET-a u Ozaljskoj 105.

»Ovo je prigoda da im se kaže vječna hvala, jer zbog branitelja danas živimo u miru i slobodi«, rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Predsjednik udruge branitelja ZET i zajednice branitelja grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga Darko Matijević i pomoćnik ministra branitelja Dinko Tandara istaknuli su važnost obilježavanja obljetnica jer se povijest ne smije zaboraviti.

Spomen ploča ispred koji je položeno cvijeće, podignuta je 2006. i posvećena trinaestorici poginulih i dvojici nestalih branitelja – djelatnika ZET-a. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t