Poljski poduzetnici posjetili sajam turizma i enogastronomije

 

Zagrebački velesajam u četvrtak su posjetili poljski gospodarstvenici, proizvođači iz prehrambenog sektora, na čelu sa Boženom Borkowskom, I. savjetnicom u Veleposlanstvu Republike Poljske u Zagrebu, Odjel za promociju trgovine i ulaganja.

Poljski poduzetnici su uposjetu Zagrebu te su se vrlo rado odazvali pozivu Zagrebačkog velesajma da posjete sajmove sajmove turizma, vina, inovativne gastronomije i opreme za hotele i ugostiteljstvo na Danima turizma i enogastronomije u sklopu kojih se održavaju Crotour, Inga, Vinovita i Hotel & Gastroteh.

Poljsku delegaciju primili su Vesna Cvitanović i voditelji projekata koji su im zaželjeli dobrodošlicu te uz kratku prezentaciju sajmova iz njihove domene, pozvali na izlaganje na Zagrebačkom velesajmu. (zg-mag)

 

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t