Politika konačno napustila Cibonu!

Politika konačno napustila Cibonu!

Darinko Kosor podsjeća kako su Cibonu uništile tri generacije političkih uprava, zadužile je štetnim ugovorima za cca 100 milijuna kuna, te ovaj najtrofejniji košarkaški klub dovele pred gašenje. »Stoga očekujem da će i nadležna državna tijela obaviti svoj posao«, poručio je

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Darinko Kosor danas je izrazio zadovoljstvo što je politika napokon izašla iz Košarkaškog kluba Cibona. »Kao predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba, izražavam zadovoljstvo što je novi saziv Skupštine KK Cibona, izabrao Aleksandra Petrovića za predsjednika Kluba i što će se u iduća dva mjeseca formirati Upravni odbor sastavljen od predstavnika privatnih tvrtki koje će biti financijska potpora budućem neovisnom radu Udruge građana Cibona«, poručio je Kosor u objavi za medije.

Podsjetio je kako su Cibonu uništile tri generacije političkih uprava, zadužile je štetnim ugovorima za cca 100 milijuna kuna, te ovaj najtrofejniji košarkaški klub dovele pred gašenje. »Stoga očekujem da će i nadležna državna tijela obaviti svoj posao«, dodaje.

Kosor je ustvrdio kako je velikim naporima koji su učinjeni, u čemu je »dobrim dijelom sudjelovala i Gradska skupština« te angažmanom Ace Petrovića, brend Cibone – preživio.

Dio financijskih dubioza se sanira, te klub nastavlja dalje sa svojim radom, zaključio je Kosor koji se kao predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba na podršci zahvaljuje svim građanima i navijačima. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni