Policija uhvatila kradljivca bicikala

Policija uhvatila kradljivca bicikala

“Ordinirao” je po središtu Zagreba

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje da je počinio pet krađa na području gradskog središta, priopćila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Sumnja se da je 35-godišnjak u ožujku, travnju i prosincu 2019. godine došao na adrese u Zagrebu na Iblerovom trgu, Ulica biskupa Galjufa i Zvonimirova ulica, gdje je otuđio nezavezani bicikli ili bi škarama za željezo prerezao sajlu kojim su bicikli bili vezani i potom ih otuđio.

Također, sumnja se da je u veljači i srpnju 2020. godine došao u Martićevu ulicu i u Ulicu Ksaver, gdje je škarama za željezo prerezao sajlu i lokot kojima su bicikli bili vezani i otuđio ih.

Nadalje, sumnja se i da je početkom veljače 2022. godine u prijepodnevnim satima došao u Ulicu Petra i Tome Erdödyja gdje iz nezaključanog teretnog automobila virovitičkih registarskih oznaka otuđio akumulatorski alat s pripadajućim baterijama kao i električne udarne bušilice.

Materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi oko 21.100 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su podnijeli posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni