Policija treba pomoć: Prepoznajete li muškarce s fotografija?

Policija treba pomoć: Prepoznajete li muškarce s fotografija?

U subotu, 7. srpnja 2018. oko 23.30 sati u Zagrebu, u Tkalčićevoj ulici ispred kućnog broja 84, dvojica su nepoznatih počinitelja počinila kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz čl. 215 st. 1 u vezi s kaznenom djelom iz čl. 222 KZ-a u kojem je 20-godišnjak teško ozlijeđen.

Iz Policijske uprave zagrebačke su nam dostavili fotografije muškaraca koje traže, a pretpostavlja se da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Prvi nepoznati muškarac je visine 180-185 cm, starosti oko 30 godina, srednje atletske građe, ćelav, s bradom dužine oko 1 cm, a u vrijeme nastanka fotografije bio je odjeven u svjetlosmeđe kratke hlače s bijelim uzdužnim prugama, plavu majicu kratkih rukava dok je na nogama imao crne tenisice. Drugi nepoznati muškarac je visine oko 175-180 cm, starosti od 25 do 30 godina, atletske tjelesne građe, kraće smeđe kose, dok je u vrijeme nastanka fotografije bio odjeven u svjetlosive kratke hlače s crnim uzdužnim prugama, bijelu majicu dugih rukava, a na nogama je imao crne tenisice s bijelom potplatom.Iz policije mole građane da ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192 ili pak putem e-pošte na zagrebacka@policija.hr (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni