Policija traži dvoje prevaranata

Policija traži dvoje prevaranata

Na području centra Zagreba, dvojica su nepoznatih počinitelja u rujnu 2017. počinila kaznena djela računalne prijevare i krivotvorenja tako što su u nekoliko dućana kupovali artikle i plaćali tuđom karticom te time pričinili štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Na fotografiji su muškarci za kojima je u tijeku policijska potraga, a za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Iz Policijske uprave zagrebačke mole građane da ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, jave na broj 192 ili putem e-pošte: zagrebacka@policija.hr. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t