Policija privela muškarca zbog pucnjave u Utrini

Policija privela muškarca zbog pucnjave u Utrini

Iz stambene zgrade u Šišićevoj ulici u Utrini jutros se začula rafalna pucnjava iz automatskog oružja. Uskoro nakon toga na poprište je stigla specijalna policija koja je nakon višesatnih pregovora, oko 13:45 sati privela muškarca (34), inicijala H. M., piše Net.hr.

Prema pisanju tog portala H. M. je navodno sinoć došao pijan kući, a supruga je pobjegla od njega. Pucao je po kvartu, a nakon pucnjave je jednostavno zaspao u stanu. Nakon što se probudio ponovno je počeo pucati, ali ovaj put iz svog stana u Šišićevoj u Utrini, nedaleko od Dječjeg vrtića Utrina, što je izazvalo paniku.

O situaciji u Novom Zagrebu oglasio se zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama. »Danas nešto prije dvanaest sati Ured za upravljanje u hitnim situacijama dobio je dojavu o pucnjavi u Šišićevoj ulici u Zagrebu. Na terenu su bili PU Zagrebačka, Specijalna policija i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. PU zagrebačka ogradila je područje, počinitelj pucnjave je uhvaćen i napominjemo da djeca u obližnjem vrtiću i u školi nisu bila ugrožena«, piše u priopćenju Ureda.

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da tijekom ovog događaja nije bilo ozlijeđenih osoba i nema dojava o oštećenjima imovine.

(zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni