Policajci pobijedili na stolnoteniskom turniru u Prihvatilištu za tražitelje azila

Policajci pobijedili na stolnoteniskom turniru u Prihvatilištu za tražitelje azila

Drugo mjesto osvojila je ekipa tražitelja međunarodne zaštite dok je treće mjesto pripalo ekipi Isusovačke službe za izbjeglice (JRS)

Foto: HCK

U Prihvatilištu za tražitelje azila u utorak, 19. prosinca, u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa održan je stolnoteniski turnir na kojem su sudjelovala dvadeset i četiri natjecatelja – dvije ekipe Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, tražitelja međunarodne zaštite i Hrvatskog Crvenog križa i jedna ekipa Isusovačke službe za izbjeglice (JRS).

Prvo mjesto je osvojila ekipa Ministarstva unutarnjih poslova RH, drugo ekipa tražitelja međunarodne zaštite dok je treće mjesto pripalo ekipi Isusovačke službe za izbjeglice (JRS).

Cijeli je događaj protekao u ugodnom druženju iako su se tijekom mečeva odvijale prave sportske drame. Hrvatski Crveni križ osigurao je prigodne nagrade za najbolje i najsretnije stolnotenisače. Svi ostali nagrađeni su druženjem u ugodnoj atmosferi u Božićnom ozračju Prihvatilišta.

Svakako treba naglasiti da su se među prigodnim nagradama našli i radovi samih tražitelja međunarodne zaštite koje svakodnevno izrađuju na kreativnoj radionici Hrvatskog Crvenog križa u Prihvatilištu. (ZG-m)